rss

Land Rover Defender ar putea fi scos de pe piata

  1. 01/08/2011
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: defender, Land Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Land Rover Defender, celebrul off-roader britanic a carui istorie a inceput in anul 1948, ar putea fi scos din oferta producatorului auto. In prezent sunt analizate trei variante in ceea ce priveste viitorul modelului.

    Momentul de rascruce este explicat de Colin Green, CEO Land Rover in Maria Britanie, care subliniaza o prima optiune, si anume eliminarea Defender din liste: „Noi ne jucam cu una dintre legendele pe care le-a cunoscut istoria automobilelor. Sa luam decizia gresita ar fi o responsabilitate uriasa pentru noi.”

    A doua solutie mai putin drastica ar fi actualizarea gamei de motorizari prin introducerea celor mai recente unitati ale marcii, inclusiv cele Euro VI.

    A treia varianta este una atat de forma, cat si de fond, si implica inlocuirea actualului model cu o noua si proaspata generatie.

    „Dintre cele trei, cel mai putin dorit plan este pensionarea modelului, deoarece multi ani am oferit un produs pentru un anumit tip de clientela. Pe de alta parte, nu suntem numai la dispozitia clientilor, ci si al businessului. Trebuie sa inregistram profit, iar toate cele trei optiuni sunt luate in calcul.”, a concluzionat Green.

    Vizualizari: 2053