rss

Land Rover DC100 Concept anunta noua generatie Defender

  1. 31/08/2011
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: Concept, defender, Land Rover
    Vezi toate fotografiile (2)

    Land Rover face primii pasi in actualizarea celebrului Defender. Noul DC100 Concept reprezinta prima etapa a viitorului Defender al secolului XXI.

    Anuntat ca un drum greu si sinuos, inlocuirea vechiului model cu o noua generatie va avea loc abia in anul 2015. Pana atunci, constructorul auto se va stradui sa reinventeze Defenderul fara a-i afecta valorile care l-au consacrat.

    „Pentru ca vorbim despre o masina care a inspirat oamenii din intreaga lume, inlocuirea actualului Defender reprezinta una dintre cele mai mari provocari de design auto. DC100 nu fi introdus in productia de serie ca atare, ci este inceputul unui proces care va dura patru ani”, a declarat Gerry McGovern, seful de design Land Rover.

    De cealalta parte, John Edwards, director Land Rover, a dezvaluit ca „noul Defender isi va pastra designul simplu si distinctiv, care l-au facut celebru la nivel mondial”.

    Mai multe detalii despre prototipul DC100 vor fi facute publice la Salonul Auto de la Frankfurt, unde va avea loc debutul oficial al conceptului.

     

    Vizualizari: 1538