rss

Noul Range Rover Sport de la 50.900 euro + TVA

  1. 18/07/2013
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: Range rover sport
    Vezi toate fotografiile (6)

    Dupa lansarea mondiala, care a avut loc la New York, pe data de 26 martie, Premium Auto, Importatorul Oficial Jaguar Land Rover pentru Romania, prezinta publicului noul model Range Rover Sport. Din septembrie, cand incep oficial livrarile, poti achizitiona noul Range Rover Sport cu preturi de la 50.900 euro +TVA.

    Cel mai recent model Land Rover reprezinta reusita suprema in categoria SUV-urilor premium. Este, fara echivoc, cel mai rapid, agil si fiabil Land Rover construit vreodata, conform declaratiilor producatorului.

    Dezvoltat simultan cu mult apreciatul model All-New Range Rover, noul Range Rover Sport ofera cea mai buna dinamica on-road de pana acum, aceasta fiind dublata de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai inalte standarde. Noul model ofera clientilor nu doar un exterior mai robust si mai puternic, ci si un interior mai luxos si mai flexibil, fiind prevazut cu optiunea de suplimentare a scaunelor, 5+2 locuri.

    Suspensia din aluminiu si elementele tehnologice inovatoare ale sasiului fac ca noua arhitectura a celui mai recent model Range Rover Sport sa fie mai usoara cu pana la 420 Kg. Acest lucru modifica dinamica vehiculului, permitandu-i sa imbine cu succes o manevrabilitate excelenta cu un confort exceptional, oferind un mix unic de lux si dinamism si o experienta de condus completa, reducand, in acelasi timp, emisiile de CO2 la 194g/Km.

    Inaintea evenimentului international de lansare a acestui model, din cadrul Salonului Auto de la New York, Directorul Global Land Rover, John Edwards, declara: “noul Range Rover Sport este automobilul conceput si proiectat fara niciun compromis. Pastrand la baza capabilitatea Land Rover, este unul dintre automobilele orientate indubitabil spre asfalt, produse de noi, pastrandu-si nealterata capacitatea de adaptare la orice alt tip de teren. Este un vehicul proiectat pentru a experimenta adevarata placere de a conduce. Am adus experienta de a conduce, manevrabilitatea si agilitatea la un alt nivel, astfel incat Land Rover sa ofere combinatia perfecta intre caracterul sportiv si capabilitate, versatilitate si lux, la cele mai inalte standarde.”

    Cu ocazia lansarii acestui model, clientii noului Range Rover Sport vor putea alege intre patru tipuri de motorizari: doua motorizari supraalimentate, pe benzina (V8, 5.0l S/C, 510CP si noul V6 3.0l S/C, 340CP) si doua motorizari diesel (TDV6, 3.0l 258CP si SDV6, 292CP).  Optiunile de motorizari se vor diversifica in a doua parte a anului 2013, prin introducerea unei versiuni diesel cu performante deosebite, SDV8 4.4l, 339CP. In plus, un motor diesel hibrid, inovator si extrem de eficient, va fi disponibil incepand cu anul 2014.

    Vizualizari: 8850