rss

Range Rover Evoque R ar putea primi un motor de 340 CP

  1. 29/06/2012
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: evoque, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (1)

    Range Rover ar putea lansa in curand o versiune sportiva a crossoverului Evoque. Modelul ar putea fi pus in miscare de noul motor V6 supraalimentat, capabil sa dezvolte 340 Cai Putere, unitate nou lansata in gama Jaguar XJ si XF.

    Incurajati de succesul inregistrat de Evoque, casa auto planuieste sa lanseze o versiune sportiva a modelului care ar putea ascunde sub capota cel mai nou motor de la Jaguar, recent introdus in ofera  XJ si XF.

    Unitatea este un V6 de 3,0 litri, supraalimentat, care produce o putere totala de 340 cai disponibila la 6.500 rotatii pe minut si un cuplu maxim de 450 Nm disponibil in intervalul 3.550 - 5.000 rotatii pe minut.

    De partea cealalta, Autoblog.nl anunta ca Range Rover R ar putea primi o unitate chiar mai puternica, tot de provenienta Jaguar. Publicatia estimeaza un sprint de la 0 la 100 km/h efectuat in mai putin de 7 secunde si o viteza maxima de 220 km/h.

    Pe langa modificarile aduse motorului si transmisie, crossoverul sportiv va beneficia de un nou sistem de franare si un kit aerodinamic creat special pentru a-l diferentia de restul gamei. Amprenta sportiva va putea fi remarcata si la interior.

    In oferta actuala, cea mai potenta versiune a modelului Range Rover Evoque este propulsata de o unitate pe benzina de 2,0 litri, care dezvolta 240 Cai Putere.


    Vizualizari: 2208