rss

Noul Range Rover, imagini si informatii oficiale

  1. 16/08/2012
  2. Categoria: Land Rover
  3. Tags: evoque, Land Rover, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (10)

    Land Rover a publicat primele imagini si informatii oficial cu cea de-a patra generatie Range Rover. Programat sa debuteze luna viitoare, la Paris, SUV-ul vine cu 420 de kilograme in minus, gratie noii caroserii monococe din aluminiu.

    Noul Range Rover isi pastreaza eleganta si impozanta, noutatile fiind la nivel frontal si la nivelul posteriorului, unde designerii casei auto au integrat noua filosesie estetica a brandului.

    Cu adevarat importanta a fost reducerea greutatii cu 420 de kilograme, rezultat atins prin utilizarea unei caroserii monococe din aluminiu. Astfel, noul Range Rover este mai usor cu 39% fata de modelul anterior, care dispune de caroserie din otel.

    Suspensia pneumatica a fost pastrata si imbunatatita, in timp ce tractiunea integrala este in continuare gestionat de noua generatie a sistemului Terrain Reponse, care analizeaza conditiile de drum si alege modul potrivit de rulare pentru tractiunea integrala.

    La interior, confortul acustic a fost imbunatatit, pasagerii din spate beneficiaza de 120 mm in plus la nivelul picioarelor, in timp ce designul general a fost puternic inspirat de fratele mai mic, Evoque. Totodata, clientii pot opta inlocui bancheta spate clasica cu o pereche de scaune separate.

    Gama de propulsoare va fi formata dintr-un motor V8 de 5,0 litri, pe benzina, si doua turbodieseluri, un V8 si un V6. Toate unitatile pot si cuplate la o transmisie automata ZF cu opt trepte.

    Noua generatie Range Rover va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Paris, urmand ca primele livrari sa aiba loc in prima luna a anului viitor.

    Vizualizari: 2176