rss

Zvon: SUV-ul Lamborghini va fi lansat in primavara

  1. 31/01/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Speculatiile care anunta un SUV Lamborghini continua. Italienii de la Quattroruote sustin ca noul model ar putea fi lansat in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Beijing.

    Potrivit ultimelor zvonuri din presa italiana, Lamborghini se pregateste de un mare debut. Este vorba de viitorul SUV al casei auto, mostenitorul spiritual al lui LM002, care ar putea fi construit pe platforma viitoarei generatii Porsche Cayenne.

    In ceea ce priveste motorizarea, SUV-ul Lambo ar putea fi pus in miscare de un propulsor V10, care dezvolta 575 Cai Putere. Speculatiile nu se opresc aici, mass-media relatand despre o viitoare versiune hibrida de 700 Cai Putere, care ar urma de debuteze in 2015.

    In ceea ce priveste designul, crossoverul va imprumuta elemente de design de la cel mai nou model al producatorului auto, Aventador.

    Oficialii Lamborghini neaga aceste informatii, catalogandu-le drept "speculatii", conform Autocar. Intrebat de jurnalistii britanici daca vor lansa un al treilea model la Beijing, in martie, purtatorul de cuvant al companiei declarat:  "Exista multe zvonuri despre planurile Lamborghini. Cum nu intentionam sa lansam o varianta sedan a modelului Estoque, oamenii au inceput sa lanseze zvonuri cum ca ar fi vorba despre un SUV."

    Vizualizari: 1780