rss

Zvon: Lamborghini pregateste un Aventador cu patru locuri

  1. 27/06/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Lamborghini, sesto elemento
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini ar putea lansa o versiunea cu patru locuri a supercarului Aventador. Potrivit ultimelor speculatii aparute in presa de specialitate, casa auto din Sant'Agata Bolognese lucreaza deja la un prototip cu ampatament marit.

    Americanii de la Motor Trend lanseaza in presa auto un nou zvon ce vizeaza planurile italienilor de la Lamborghini. Potrivit acestora, constructorul auto planuieste sa lanseze o versiune cu patru locuri a celebrului Aventador.

    Mai mult decat atat, se pare ca exista deja in lucru un astfel de prototip, cu patru usi si patru locuri, portierele din spate benefiiciind de un sistem de deschidere inedit. Totusi, configuratia 2+2 nu este atat de usor de dezvoltat, fapt ce ar face din Aventador cu patru locuri o pasare rara in industria auto.

    Supercarul lansat anul acesta la Geneva reprezinta punctul de plecare pentru mai multe derivate, printre acestea numarandu-se si Aventador GT Concept, care ar trebui sa fie prezentat la urmatorul Salon Auto de la Geneva.

    Dar pana atunci, se pare ca Lamborghini pregateste o versiune Roadster, care ar putea debuta oficial la Salonul Auto de la Detroit, si un alter ego ultrasportiv, care ar putea fi denumit SuperVeloce.

    Printre planurile casei auto mai figureaza si o editie limitata a impozantului concept Sesto Elemento (informatie neconfirmata oficial), dar si un nou facelift pentru Gallardo, programat pentru Salonul Auto de la Paris.

    Vizualizari: 1288
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »