rss

Video: Prezentarea oficiala a SUV-ul Lamborghini Urus

  1. 26/04/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini, SUV, urus
    Vezi toate fotografiile (7)

    Salonul Auto de la Beijing a adus o mare noutate in industria auto. Este vorba despre SUV-ul Lamborghini Urus, expus sub forma de prototip, prin intermediul unui spectacol de forte.

    Din dorinta de a intra pe segmentul SUV-urilor de lux, aflat in expansiune, casa auto din Sant’Agata Bolognese a dezvoltat un astfel de model, care sa satisfaca apetitul clientilor bogati.

    Creatia se numeste Urus, dupa termenul ”Bos primigenius”, o specie de taur european care a disparut de pe Batranul Continent in 1627.  SUV-ul cu linii musculoase de coupe masoara 4,99 metri in lungime, 1,99 metri in latime si 1,66 metri in inaltime.

    Printre detaliile tehnice interesante se numara spoilerul care se poate ajuta pe inaltime. Habitaclul poate gazdui patru pasageri, care se vor putea bucura de un ambient realizat din piele de calitate superioara si fibra de carbon, plus alte elemente si functii high-tech.

    Informatiile privind mecanica nu au fost dezvaluite, insa, pe langa sistemul de tractiune integrala si transmisia automatica, Lamborghini Urus ar putea fi echipat cu o unitate V10 de 5,2 litri, capabila sa dezvolte 600 Cai Putere.

    Vizualizari: 2241
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »