rss

SUV-ul Lamborghini va fi lansat in 2016

  1. 26/03/2013
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini, SUV, urus
    Vezi toate fotografiile (12)

    SUV-ul Lamborghini, atat de controversat in presa auto, va ajunge pe piata in cel mult trei ani. Informatia a fost confirmata de directorul Audi, Rupert Stadler, care dezvaluie ca noul model va utiliza o platforma complet noua, ce va fi preluata si de viitoarele Cayenne, Q7 si Touareg.

    Cu riscul de a-si strica pedigree-ul, Lamborghini planuieste sa isi imbogateasca gama cu un SUV. Anuntat de conceptul Urus, off-roaderul va fi lansat in anul 2016, anunta Rupert Stadler, directorul Audi. Potrivit oficialului grupului, modelul de serie va purta ADN-ul marcii, in ciuda faptului ca discutam despre o varianta de caroserie nespecifica brandului.

    Totodata, se pare ca viitorul Urus va fi construit pe o noua versiune a platformei MLB, care va fi ulterior folosita si in cazul viitoarelor generatii Porsche Cayenne, Audi Q7 si VW Touareg. Desi vor imparti arhitectura mecanica, SUV-ul din Sant'Agata Bolognese va fi oferit cu motorizari de top si specificatii sportive pentru performante de neegalat.

    Potrivit speculatiilor publicate in presa de specialitate, noul Lamborghini Urus va putea fi achizitionat la un pret de 170.000 de euro. Daca totul decurge conform estimarilor, casa auto estimeaza o cifra de vanzari de 3.000 de unitati pe an.

    Prototipul Lamborghini Urus a fost dezvaluit oficial cu ocazia Salonului Auto de la Beijing ce a avut loc in primavara anului precedent.

    Vizualizari: 8856
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »