rss

Prima confirmare oficiala: Lamborghini va lansa un SUV

  1. 02/02/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Lamborghini, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Oricat au incercat oficialii casei auto sa nege zvonurile, secretul a fost dezvaluit de un angajat Audi: SUV-ul Lamborghini va lovi strazile in curand.

    Cand italienii de la Quattroruote s-au grabit sa deconspire planurile Lambo, un purtator de cuvant al companiei a reactionat rapid, catalogand informatiile drept simple speculatii.

    Iata ca intentia producatorului auto de a tine sub lacat surpriza nu a tinut foarte mult timp. De data aceasta, un om din interiorul grupului (mai exact, un angajat Audi) a confirmat zvonurile care circula in ultima vreme in presa auto, conform AutomotiveNews.

    "Momentan nu pot dat detalii, insa speculatiile din mass-media sunt in mare parte reale." a declarat informatorul.

    Noul SUV dezvoltat de Lamborghini ar putea debuta cu ocazia Salonului Auto de la Beijing, care va avea loc in perioada 23 aprilie-2 mai. Modelul de serie va utiliza noua platforma tehnica MLB (destinat viitoarelor SUV-uri Audi, Bentley, Porsche si Volkswagen).

    Mostenitorul spiritual al lui LM002 va fi pus in miscare de propulsorul V10 de 5,2 litri, care dezvolta 575 Cai Putere. Gama ar putea fi imbogatita cu o versiune hibrida, care va fi echipata cu un sistem de propulsie format din motorul mentionat mai sus si unul electric de 110 Cai Putere.

    SUV-ul va masura cinci metri in lungime si va gazdui patru pasageri. Debutul versiunii de serie va avea loc in 2016.

    Vizualizari: 1847