rss

Lamborghini Urus ar putea costa 170.000 euro

 1. 16/07/2012
 2. Categoria: Lamborghini
 3. Tags: Lamborghini, urus
  Vezi toate fotografiile (1)

  SUV-ul Lamborghini, atat de mediatizat de presa auto, ar putea fi oferit la un pret estimativ de 170.000 de euro. Evident, daca planurile de productie vor deveni realitate.

  Anuntat de conceptul cu acelasi nume, viitorul Lamborghini Urus va putea fi achizitionat de catre clientii fideli ai casei auto si nu numai (singura conditie fiind numarul zerourilor din cont) la un pret estimat la 170.000 euro, anunta publicatia Car Magazine. In mod surprinzator, tariful nu este atat de ridicat precum ne-am fi asteptat.

  Desi nu exista inca informatii oficiale privind introducerea in productie, este foarte putin probabil sa nu vedem in urmatorii ani aceste planuri concretizate.

  Conceptul Lamborghini Urus a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Beijing din acest an, creatia italienilor fiind urmata de reactii pozitive. Daca totul decurge conform estimarilor, Lamborghini Urus ar putea fi produs in serie in 2016. Lambo se asteapta sa vanda 3.000 de unitati pe an.

  SUV-ul Lamborghini va utiliza platforma PL73, arhitectura mecanica folosita si pentru Audi Q7, Porsche Cayenne si Volkswagen Touareg. In pofida ciuda sasiului de otel, Urus va avea o greutate de numai 1996 kilograme, devenind astfel cel mai usor model din segmentul sau.

  Pentru a atinge acest rezultat, caroseria va avea elemente din fibra de carbon, in timp ce capota motorului, hayonul si portierele vor fi fabricate din aluminiu si magneziu. In ceea ce motorizarea, aceasta poate fi asigurata de un V8 Audi de 4.2 litri ce va dezvolta o putere maxima de 600 cai.

  Vizualizari: 1134