rss

Lamborghini pregateste un model surpriza pentru Frankfurt

  1. 02/08/2011
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Lamborghini, Roadster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Deja celebru prin comunicatele misterioase pe care le publica, Lamborghini nu a facut nici acum rabat de la aceasta regula. De data aceasta este vorba de un nou supercar pregatit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

    Imaginea publicata nu ofera niciun indiciu referitor la modelul planuit in secret de Lamborghini, desi planul de afaceri al casei auto ne-ar putea da cateva idei.

    O prima varianta ar fi Aventador Roadster. Potrivit ultimelor informatii aparute in presa, bolidul va ajunge pe piata in 2012, deci o previzualizare programata in toamna acestui an ar avea sens. Se pare ca versiunea roadster va beneficia de acelasi motor V12 de 700 CP si de aceeasi transmisie ca si versiunea coupe.

    A doua ipoteza vizeaza versiunea de serie a fiorosului concept Sesto Elemento. Acesta va fi produs in serie limitata de maxim 20 de exemplare. Va fi destinat exclusiv rularii pe circuit si va avea un pret de doua milioane euro.

    Daca Lambo va aduce la Frankfurt un roadster, ar mai putea fi vorba de un prototip care sa anticipe viitorul Cabrera, inlocuitorul lui Gallardo. Nici un model de pre-serie bazat pe conceptul Estoque nu este exclus, iar un SUV semnat Lamborghini sta inca pe lista.

    Vizualizari: 1527
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »