rss

Lamborghini Aventador J, atractia principala la Geneva

  1. 07/03/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, aventador j, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (10)

    Judecand dupa formele sale, ai spune ca a venit de pe alta planeta. Este vorba desprea cea mai noua creatie Lamborghini, denumita Aventador J. Bolidul este un automobil de curse de 700 Cai Putere, fara plafon si parbriz.

    Realizat intr-un singur exemplar, supercarul unicat este o masina de curse autentica, care poate circula legal si pe sosele. Bazat pe Lambo Aventador, modelul nu va ajunge in muzeul casei auto, ci va fi scos la vanzare, doar un singur norocos putand intra in posesia acestei bijuterii.

    Autoturismul exclusivist masoara 4,89 metri in lungime, 2,03 metri in latime si numai 1,11 metri in inaltime. Lipsa parbrizului este compensata prin prezenta a doua deflectoare.

    Pe langa plafon si parbriz, inginerii Lamborghini au renuntat si la sistemul de climatizare si navigatia electronica. La realizarea caroseriei si interiorului au fost utilizate materiale ultra-usoare si rezistente precum fibra de carbon.

    Noul Lamborghini J este pus in miscare de acelasi V12 de 6,5 litri al coupe-ului, care produce 700 Cai Putere, si dispune de un sistem de tractiune integrala permanenta. Astfel echipat, automobilul atinge o viteza maxima de 300 km/h.

    Particula "J" face trimitere la nomenclatura oficiala FIA, care denumeste automobilele de curse, dar si la celebrul Lamborghini Jota din 1970, realizat tot intr-un singur exemplar.

    Vizualizari: 4216
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »