rss

Lamborghini Aventador Carbonado, supradoza de fibra de carbon si cai putere

  1. 19/07/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Lamborghini
    Vezi toate fotografiile (7)

    Supercarul Lamborghini Aventador face obiectul unei operatiuni de tuning realizate de artistii de la Mansory. Casa de tuning propune doar sase exemplare "accesorizate" cu multe elemente din fibra de carbon si o infuzie de putere.

    Este greu de imaginat ca exista persoana care sa isi doreasca mai multa putere si un design mai agresiv decat ceea ce ofera un Lamborghini Aventador, bolid prin definitie spectaculos. Desi, colectionarii excentrici cu asta se ocupa: vaneaza bijuterii auto aduse la superlativ. Iar Mansory le propune sase astfel de exemplare.

    Creatiile poarta numele Lamborghini Aventador Carbonado, dupa diamantele negre gasite in Brazilia si Africa, si impresioneaza cu ajutorul unui body-kit compus dintr-o sumedenie de accesorii realizate din fibra de carbon.

    Caroseria supercarului a fost "acoperita" cu panouri din fibra de carbon, la fel si carcasa motorului. In urma interventiei Mansory, Aventador a devenit mai lat cu cu 40 de mm pe axa fata si cu 50 de mm pe axa spate. Pachetul de accesorii mai include praguri laterale, extensii pentru spoilerul fata si spate, un eleron posterior si prize de aer laterale, realizate tot din fibra de carbon.

    Din pachet nu lipsesc jantele de 20 inch pe fata si cele de 21 inch pe spate, condimentate de asemenea cu insertii din fibra de carbon. Pneurile sunt de 255/30 pe fata si 345/25 pe spate.

    Habitaclul ofera o tapiterie speciala din piele, elemente din fibra de caron si un pedalier din aluminiu. Casa de tuning a acordat atentie si propulsorului V12, care a beneficiat de un ECU recalibrat si un nou sistem de evacuare. Gratie acestor modificari, motorul livreaza 754 de cai putere si 750 Nm la 8000, respectiv 6000 de rotatii, mai mult cu 54 de cai si 60 Nm.

    Benefiiciind de aceste modificari, noul Lamborghini Aventador Carbonado sprinteaza de la 0 la 100 km/h in doar 2,8 secunde si atinge o viteza maxima de 355 km/h.

    Vizualizari: 3538
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »