rss

Lamborghini a pregatit doua noi supercaruri pentru Salonul Auto de la Geneva

  1. 27/01/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: Aventador, Lamborghini, sesto elemento
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini a pregatit doua surprize de zile mari pentru Salonul Auto de la Geneva. Prima noutate este reprezentata de varianta decapotabila Aventador Roadster, iar cea de-a doua este versiunea de serie a bolidului Sesto Elemento.

    Potrivit unor surse neoficiale, casa auto italiana isi da tot interesul pentru a-si impresiona audienta de la Salonul Auto de la Geneva. Dupa cum era de asteptat, prima mare premiera va fi Aventador LP700-4 Roadster.

    Supercarul decapotabil va beneficia de un plafon din fibra de carbon si materiale compozite, mult mai avansat decat acoperisul de pe Murcielago Roadster. In ceea ce priveste mecanica, nu vor fi modificari comparativ cu varianta coupe.

    Principala atractie, daca zvonurile vor deveni realitate, va fi varianta de productie al conceptului Sesto Elemento, lansat in 2010 la Salonul Auto de la Paris. Modelul va fi propulsat de un motor V10, care produce 570 Cai Putere, si va cantari numai 999 kilograme, gratie caroseriei din fibra de carbon.

    Viitorul Lamborghini Sesto Elemento va fi produs intr-un numar foarte limitat de exemplare, la un pret putin spus piperat.

    Vizualizari: 1758
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »