rss

Lamborghini a inregistrat numele "Huracan"

  1. 02/05/2012
  2. Categoria: Lamborghini
  3. Tags: huracan, Lamborghini, SUV, urus
    Vezi toate fotografiile (1)

    Lamborghini are planuri mari de dezvoltare. Dupa ce in urma cu doar cateva saptamani a inregistrat denumirile Urus si Deimos, casa auto si-a rezervat numele Huracan.

    Producatorul italian din Sant'Agata Bolognese continua sa isi extinda gama. Marturie sta ultima stire publicata de Car and Driver, potrivit careia Lamborghini pregateste un nou model care va primi numele Huracan.

    Cunoscut pentru nomenclatura inspirata de universul taurilor de corida, Huracan denumeste o specie celebra de tauri din Mexic, dar este si echivalentul spaniol al termenului "uragan".

    Lamborghini a lansat de curand noul prototip Urus, care are rolul de a prefigura viitorul SUV al marcii. Conceptul prezentat la Beijing este echipat cu ultima varianta de motorului V10 de 5,2 litri de la Gallardo, capabila sa dezvolte pana la 600 Cai Putere.

    Modelul prezinta un SUV reglabil in inaltime. Habitaclul poate gazdui patru pasageri si beneficiaza de tapoterie din piele de calitate superioara, fibra de carbon, plus alte elemente si functii high-tech.

    Vizualizari: 2011
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »