rss

Noul Kia Optima, disponibil in Romania incepand de la 19.784 euro

  1. 05/07/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Kia, optima
    Vezi toate fotografiile (8)

    Kia lanseaza pe piata din Romania noul Optima. Modelul coreean este disponibil la un pret de pornire de 19.784 euro cu TVA inclus, cu o singura motorizare diesel.

    Kia a comunicat tarifele pentru noul Optima, autoturism oferit la un pret de baza de 19.784 euro cu TVA inclus. Cea mai scumpa versiune ajunge la 31.229 de euro cu TVA inclus. Modelul poate fi echipat cu un singur motor diesel de 1,6 litri regasit si in oferta Hyundai i40, dar si cu o transmisie automata.

    Noul Optima beneficiaza de trei niveluri de echipare, producatorul auto oferind o lista generoase de dotari in standard: aer conditionat, computer de bord, cotiera fata si spate, geamuri electrice fata, bancheta spate rabatabila 60/40, oglinzi electrice, inchidere centralizata, volan reglabil pe inaltime si pe adancime, Radio CD cu MP3, USB si AUX, inchidere centralizata, ESP cu Hil Holder, faruri adaptive, airbaguri fata sofer si pasager, airbaguri laterale, airbaguri cortina si multe altele.

    Cea mai costisitoare versiune primeste tapiterie din piele, scaune fata reglabile electric, Bluetooth, sistem de navigatie, senzori de parcare spate si camera video pentru marsarier, faruri adaptive cu Xenon cu sistem de spalare si trapa electrica.

    Vizualizari: 3667