rss

New York 2011: Kia Soul restyling

  1. 21/04/2011
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: facelift, Kia, Soul
    Vezi toate fotografiile (8)

    Kia a prezentat la Salonul Auto de la New York noul Soul restyling, la doar trei ani de cariera. Modificarile au avut loc in special in partea frontala, aceastea urmand a fi, probabil, repetate si in cazul versiunii europene.

    Dupa cum spuneam, noutatile evidente apar in partea din fata, blocurile optice fiind reimprospatate cu lumini de zi cu tehnologie LED, o capota redesenata si o bara de protectie restilizata. Si blocurile optice posterioare cu LED-uri au fost reproiectate.

    Designul interiorul ramane acelasi, ici-colo primind noi completari printre care se numara un nou sistem multimedia UVO, dezvoltat in colaborare cu Microsoft.

    Tehnic vorbind, pentru piata americana, a fost introdus noul motor GDI pe benzina de 1,6 litri, capabil sa dezvolte o putere totala de 140 CP. Consumul extra-urban se situeaza la un nivel de 6,6 litri la suta de km.

    Varful de gama, propulsoarul de 2,0 litri si 160 CP, poate fi cuplat la o transmisie manuala sau la una automata cu sase trepte.

    Publicul european ar putea face cunostinta cu noul Kia Soul facelift cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Pe Batranul Continent, modelul ar putea veni cu ceva upgrade-uri la motorizarile diesel, cum ar fi trecerea de la actualul CRDi de 1,6 litri la noile unitati de 1,7 sau 2,0 litri.

    Vizualizari: 2247
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »