rss

Design si tehnologii noi pentru noua Kia Sorento

  1. 05/09/2017
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Noul Sorento
    Vezi toate fotografiile (4)

    Kia Motors Europe a anuntat o serie de upgrade-uri la SUV-ul SUV, Sorento. Noul Sorento va fi prezentat public pentru prima data la Salonul Auto International de la Frankfurt din 2017 si va fi vandut in Europa din trimestrul 4, 2017.
    Noul Kia Sorento are un nou design exterior si interior si este disponibil cu cele mai recente tehnologii Kia de siguranta si de conectivitate in masina. O noua versiune GT Line este de asemenea disponibila, precum si o noua transmisie automata cu opt trepte pentru motorizarea diesel de 2,2 litri.

    Designerii Kia au facut o serie de modificari ale designului exterior al lui Sorento. Acestea includ barele de protectie fata si spate revizuite, noile lampi cu LED-uri si o noua finisare metalica la grila "nas de tigru". Sunt disponibile acum noi finisari cu tonuri exotice Espresso si Gravity Blue, precum si un nou design pentru jantele din aliaj de aluminiu de 17, 18 si 19 inch.

    In interior, cabina dispune de un nou volan si un afisaj cu instrumente pentru soferi, precum si un nou ecran LCD de control al climatizarii. Tabloul de bord are, de asemenea, un nou sistem de navigatie audio vizuala (AVN).

    Sistemul de propulsie: emisii reduse din noua transmisie automata cu opt trepte

    Noul Sorento este primul SUV de la Kia, disponibil cu noua transmisie automata cu opt trepte a companiei. Proiectata de Kia si lansata in 2016, transmisia are 143 de tehnologii noi-brevetate. Cutia automata cu opt trepte este disponibila pe modelele Sorento propulsate de motorul diesel de 2,2 litri, inlocuind transmisia automata cu sase trepte (ramane totusi disponibila si o transmisie manuala cu sase trepte). Comparativ cu alte transmisii automate, noua cutie automata Kia cu opt viteze necesita mai putine elemente de comanda, permitand o legatura mecanica mai directa cu motorul. Aceasta lucru face ca transmisia sa schimbe rapoartele mai repede decat transmisia automata cu sase trepte. Gama extinsa, a ofertei de cutii de viteze, permite o accelerare mai decisiva, reducand in acelasi timp emisiile de CO2 de la 172 la 159 g / km.

    Noua transmisie ofera patru moduri diferite de rulare: Eco, Comfort, Sport si Smart. Conducatorii auto pot selecta modul preferat cu ajutorul sistemului electronic de selectare a modului de actionare al lui Sorento. Fiecare mod permite soferului sa personalizeze raspunsurile sistemului de propulsie la comenzile soferului, sporind economia de combustibil sau caracteristicile dinamice, in functie de preferintele soferului. Modul Drive Mode Select, de asemenea, adapteaza reactia sistemului de servodirectie pentru raspunsuri ale directiei, mai relaxate sau mai rapide. Noul mod Smart este conceput pentru a intelege si a anticipa preferintele de directie ale soferului, schimband automat modurile Eco, Comfort si Sport. GT

    Line: modelul Sorento GT Line nou inspirat de spor
    t

    Kia a introdus o noua varianta de linie GT la Sorento. Inspirat de aparitia modelelor GT de inalta performanta Kia, Sorento GT Line ofera o serie de upgrade-uri pentru stilul si prezenta pe sosea. Exteriorul are luminile de ceata cu LED-uri, etrirere rosii si o subtila insigna de linie GT, conceputa pentru a fi distinsa de alte modele Sorento. Modelele Diesel sunt echipate cu tevi de evacuare duble, cromate.
    Interiorul liniei GT include aceleasi imbunatatiri ca si masina standard si are, de asemenea, scaune matlasate, finisate in piele neagra cu cusaturi gri contrastante si embleme brodate GT.

    Siguranta: noi caracteristici de siguranta activa


    Pentru prima data, modelul Sorento este disponibil cu cele mai recente sisteme DRIVE WISE Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) de la Kia. DRIVE WiSE incorporeaza filozofia Kia de a crea vehicule inteligente cu tehnologii de siguranta active, concepute pentru a evita sau atenua efectele coliziunilor. Noul sistem de atentionare a atentiei conducatorului auto (DAW) combate conducerea distrasa sau somnolenta. Sistemul monitorizeaza un numar de senzori ai masinii sau date de la sofer. Se aude un sunet de avertizare si se afiseaza un grafic in centrul instrumentului daca se sesizeaza o lipsa de concentrare din partea conducatorului auto. In Europa, oboseala soferului este considerata a fi un factor-cheie cu o contributie de pana la un sfert din totalul accidentelor de trafic fatale inregistrate pe continent.

    Alte noi caracteristici de siguranta disponibile pe Sorento includ: Sistemul de asistenta pentru mentinerea benzilor de rulare; High Beam Assist si faruri cu LED-uri . Aceste tehnologii fac din Sorento una dintre cele mai sigure masini din clasa sa.

    Sistemul de infotainment cu touchscreen conectat si sistemul audio premium

    Noul Sorento este disponibil cu sistemul de infotainment Kia, cu sistemul de navigatie touchscreen, cu navigatie si Kia Connected Services furnizat de TomTom®. Noul sistem ofera Apple CarPlay ™ si Android Auto ™, permitand integrarea completa a smartphone-urilor. Android Auto ™ este proiectat sa functioneze cu telefoane Android care ruleaza de la sistemul 5.0 (Lollipop) sau mai recente; Apple CarPlay ™, pentru iPhone 5 sau mai nou. In interiorul consolei centrale este un incarcator fara fir pentru smartphone, permitand utilizatorilor sa-si incarce smartphone-urile in miscare. Cumparatorii isi pot imbunatati Sorento-ul cu un nou sistem de sunet Harman / Kardon®.

    Sistemul audio cu sunet de 640 wati si 10 difuzoare surround


    Tehnologia de restaurare a muzicii Clari-Fi ™ reconstruieste semnalele audio pierdute in procesul de compresie digitala, returnand o calitate de inalta fidelitate muzicii comprimate digital. Tehnologia QuantumLogic ™ Surround Sound a sistemului extrage semnale din inregistrarea originala, redistribuind-le intr-o zona de sunet autentica, multidimensionala. Rezultatul este redarea clara, rafinata si detaliata a melodiilor preferate ale soferului.

    Vanzarea din Q4 2017

    Garantat de calitatea produselor Kia, noul Sorento va fi vandut in mod standard cu garantia unica de 7 ani,  150.000 km. Acesta se va vinde in Europa incepand cu semestrul 4, 2017.

    Vizualizari: 1711