rss

Kia vrea o masina sport care sa reprezinte mai bine marca

  1. 05/11/2010
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: kia, , masina sport,
    Vezi toate fotografiile (1)

    Peter Schreyer, director de design Kia, lucreaza in prezent la o noua masina sport, care sa reprezinte si mai mult brandul. Acelaşi Peter Schreyer a spus ca masina nu este oficial in lucru, deoarece producatorul coreean are nevoie de o baza mai solida pentru acest proiect.

     

    Kia si-a imbunatatit deja imaginea sa cu masini noi precum hatchback-ul Soul si crossover-ul redesenat Sportage sau sedanul Optima.

    Totusi, Schreyer a declarat ca Kia are nevoie de o masina sport, dar numai atunci cand va fi momentul potrivit. "Cred ca Kia are nevoie de o masina de genul acesta mai devreme sau mai tarziu, dar in acest moment nu este cazul sa facem nici o promisiune".

     

    Deşi nu exista detalii cu privire la noua masina, putem spune ca o alternativa ar fi Kia Kee Concept. Kia a introdus acest nou model la Salonul Auto de la Frankfurt din 2007 si a facut destul de mult zgomot atunci. Conceptul era propulsat de un V6, de 2.0 litri, “next generation”, capabil sa livreze 200 CP si cuplat la o transmisie automata cu sase trepte. Cu toate acestea, nu se stie ce s-a intamplat cu aceasta masina si de ce Kia a renunţat la ideea unei versiuni de productie.

    Vizualizari: 1651