rss

Kia va lansa o versiune sportiva a modelului pro_cee'd

  1. 18/05/2011
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: cee'd, Kia, pro_cee'd
    Vezi toate fotografiile (1)

    Urmatoare generatie Kia pro_cee’d va si o versiune sportiva, care va duce batalii cu nervosul Golf GTI. Modelul ar putea fi pus in miscare de un motor turbo de 1,6 litri si 200 CP.

    Conform publicatiei Autocar, in procesul de dezvoltarea a noii sportive a aparut ideea montarii unui propulsor cu o cilindree mai mare, de 2,0 litri, la care s-a renuntat din cauza consumului simtitor mai mare decat cel garantat de unitatea de 1,6 litri. Acesta din urma va echipa si varianta cee’d cu cinci usi.

    In plus, pe langa consumul de carburant redus, Kia pro cee’d va veni pe piata cu inca un atu, si anume un pret mai mic fata de rivalul Volkswagen Golf GTI.

    Noua generatie Kia pro_cee’d ar putea debuta la Salonul Auto de la Frankfurt in 2013, la un an si jumatate distanta de lansarea noului c’eed cu cinci usi, care va avea loc la Geneva, in martie anul viitor.

    Planurile de expansiune a casei coreene nu se vor opri aici. In septembrie publicul va face cunoscinta cu noul Rio, acesta fiind urmat la scurt timp de sedanul de dimensiuni medii Optima.

    Vizualizari: 1972