rss

Kia a lansat Rio sedan la New York

  1. 22/04/2011
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Kia, Rio, Sedan
    Vezi toate fotografiile (6)

    Kia a dezvaluit la Salonul Auto de la New York varianta sedan a modelului Rio, hatchback disponibil si in Europa. Berlina are 30 cm in plus in lungime.

    Designul a fost reproiectat de centrul de stil din California in asa fel incat sa se potriveasca cu gusturile americanilor. Ampatementul este de 2,57 metri, in timp ce lungimea este de 4,36 metri. Aceste dimensiuni confera un plus de spatiu, in special pentru pasagerii din al doilea rand.

    Interiorul se remarca prin calitatea finisajelor, accesorii precum sistemul multimedia UVO, realizat in colaborare cu Microsoft, si camera video pentru parcarea cu spatele. Toate aceste detalii contribuie la confortul pasagerilor.

    Mecanic vorbind, important este debutul tehnologiei SG Start-Stop, care ajuta la economisirea consumului de carburant al noului motor GDI de 1,6 litri si 140 CP. Astfel, sedanul Rio are nevoie de numai 5,8 litri pentru a parcurge 100 km.

    Dupa un plan bine pus la punct, Kia va lansa acest model in Statele Unite, in timp ce asiaticii au facut cunostinta la Salonul Auto de la Shanghai cu noul K2, tot un derivat al platformei Rio.

    Vizualizari: 2212
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »