rss

Oficial: Kia a dezvaluit Cee'd facelift

  1. 03/09/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: cee'd, cee'd facelift, Cee'd Wagon, Kia, Kia Cee'd
    Vezi toate fotografiile (23)

    Coreenii de la Kia au dat publicitatii astazi primele fotografii si informatii oficiale despre versiunea restilizata a modelului Cee'd, atat in varianta hatchback cu cinci usi, cat si Wagon.

    Ambele modele Kia Cee'd se identifica la exterior printr-o parte frontala modificata, care cuprinde noi blocuri optice, un spoiler redesenat, precum si noua grila a radiatorului comuna celor mai noi modele ale constructorului asiatic. La spate, masina a primit un nou set de stopuri si o noua bara de protectie.

    La interior, cele mai importante noutati sunt volanul si schimbatorul de viteze, tabloul de bord iluminat acum in rosu, noua consola centrala, sistemul audio si instalatia de climatizare dual-zone. La toate acestea se adauga noi dotari care vin in echiparea standard.

    Cel mai bine vandut model Kia in Europa si Masina Anului 2008 in Romania a primit o noua setare a suspensiilor, care contribuie la o tinuta de drum si o manevrabilitate superioare. De asemenea, Kia Cee'd facelift dispune acum de tehnologia start/stop ISG patentata de Kia, atat pe versiunile pe benzina, cat si pe cele diesel. Aceasta diminueaza cu 5% emisiile de gaze in toata gama Cee'd.

    Pentru noua varianta a lui Cee'd, inginerii Kia au inlocuit propulsorul diesel de 2,0 litri cu un nou motor "U" de 1,6 litri, care poate fi legat la noua transmisie manuala cu 6 trepte.

    Kia Cee'd si Kia Cee'd Wagon facelift vor ajunge in showroom-uri in luna octombrie. Ramane de vazut daca sud-coreenii vor prezenta la Frankfurt si versiunea 2010 a modelului in 3 usi, ProCee'd.

    Vizualizari: 5189