rss

Kia mareste gama Forte cu o unitate turbo

  1. 17/12/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: forte koup, Kia, Turbo, unitate
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia Forte Koup, model lansat la Salonul Auto de la New York va primi in gama sa de motorizari o noua unitate turbo. Masina este in prezent oferita cu optiunea a doua motorizari.

    Tom Loveless, vicepresedinte al departamentului de vanzari Kia Motors America, a declarat ca o unitate cu patru cilindri turbo va fi oferita pe modelul anului 2012, insa deocamdata nu a facut publice alte detalii tehnice.

    Kia Forte Koup este alimentat de o unitate de 2.0 litri cu patru cilindri care genereaza 156 CP si 195 Nm cuplu maxim. Gama  include de asemenea un propulsor de 2.4 litri cu patru cilindri care dezvolta 173 cai putere si 228 Nm cuplu maxim.

    In ceea ce priveste transmisiile disponibile, constructorul ofera patru optiuni :o cutie de viteze manuala cu cinci trepte, o transmisie automata cu Overdrive (modelele EX), in timp ce modelul SX beneficiaza de o cutie de viteze manuala cu sase trepte, precum si de o transmisie automata cu Overdrive si Sportmatic.

    " Forte Koup reprezinta urmatorul pas in transformarea de design a Kia, care ofera un amestec de sportivitate si emotie", a declarat Michael Sprague, vicepresedinte marketing Kia.

    Vizualizari: 1396