rss

Kia Venga: noi fotografii si informatii

  1. 14/09/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: citroen c3 picasso, Kia, kia venga, mpv compact, venga
    Vezi toate fotografiile (18)

    Coreenii de la Kia au dat publicitatii noi fotografii si detalii tehnice legate de noul lor MPV compact, Venga, care va rivaliza cu modele precum Citroen C3 Picasso sau Opel Meriva.

    Derivat din conceptul Kia No.3 prezentat in primavara, la Geneva, Kia Venga are dimensiuni similare cu cele ale unui model de clasa sub-compacta(4.068 mm in lungime, 1.600 mm in inaltime si un ampatament de 2.615 mm). La acest gabarit, Venga ofera un spatiu interior foarte generos pentru segmentul din care face parte.

    Noul Venga dispune de o bancheta glisanta ce se poate plia la orizontala pentru a spori spatiul pentru bagaje, in timp ce portbagajul are podea dubla sub care se ascunde un spatiu de depozitare extrem de practic. Unele versiuni vor beneficia de acoperis din sticla retractabil.

    Clientii europeni vor avea la dispozitie cate doua motorizari pe benzina si diesel de 1,4 si 1,6 litri, cu o plaja de putere cuprinsa intre 75 si 115 CP. Toate propulsoarele vor fi echipate standard cu tehnologia start/stop ISG (Idle Stop & Go) patentata de Kia.

    Conceput si construit in intregime in Europa, Kia Venga va fi prezentat in premiera mondiala la Frankfurt, urmand sa fie lansat pe pietele de pe continent spre sfarsitul acestui an

    Vizualizari: 3153
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »