rss

Kia Soulster intra in productia de serie in 2010

  1. 01/06/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Concept, Kia, Kia Soulster, productie, Soulster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prezentat in premiera mondiala in ianuarie, in cadrul Salonului Auto de la Detroit, conceptul Kia Soulster, versiunea cabrio-pick-up a modelului Soul, nu va ramane doar la stadiu de prototip, ci va intra in productia de serie, cel mai probabil in 2010.

    Potrivit presei de specialitate de peste Ocean, la baza deciziei de a introduce Soulster in gama Kia au stat reactiile pozitive pe care compania sud-coreeana le-a primit la Detroit, dar si dupa aceea.

    Din primele informatii, se pare ca modelul Soulster de serie va primi un plafon soft-top retractabil, ce poate descoperi independent locurile din fata si pe cele din spate, in functie de preferintele pasagerilor, precum si doua portiere. Aspectul exterior al masinii, mai impozant comparativ cu modelul din care deriva, va fi completat de un parbriz de mici dimensiuni, jante din aliaj de 19 inch, de doua traverse posterioare si de un spoiler ce va integra doua iesiri cromate.

    Interiorul lui Kia Soulster are elemente pe care le-am putea revedea si pe versiunea de serie, insa repere precum scaunele si volanul ar putea fi inlocuite cu unele conventionale.

    Vizualizari: 1373