rss

Kia Soul Ignition: editie limitata pentru SUA

  1. 21/12/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: editie limitata, Kia, KIA Soul, piata americana, Soul Ignition
    Vezi toate fotografiile (7)

    Kia anunta lansarea celei de-a doua editii speciale destinata pietei americane, dupa Soul Denim, care a debutat in acest an intr-un numar de 1.200 de unitati. Noua serie se numeste Soul Ignition si este bazata pe modelul Soul+.

    Soul Ignition are o caroserie vopsita intr-o nuanta unica de portocaliu si este brazdata de dungi negre de tip "racing". Aspectul exterior al masinii este completat de un set de jante din aliaj de 18 inch, de asemenea negre, geamuri fumurii, proiectoare de ceata, un eleron posterior montat deasupra lunetei si de un capac de rezervor din aluminiu. La interior, noua editie limitata a primit covorase personalizate, trapa din sticla, un sistem auto superperformant cu conexiune iPod, subwoofer si amplificator extern.

    Kia Soul Ignition are un pret de pornire de 17.500 de dolari pentru modelul cu transmisie manuala cu 5 rapoarte si ofera standard deschidere centralizata fara cheie, conexiune Bluetooth si cruise-control. Kia nu a anuntat inca in cate exemplare va produce aceasta noua ediie limitata.

    Vizualizari: 1910