rss

Kia Motors va investi 2.3 miliarde in planurile sale ecologice

  1. 27/07/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Europa, investitie, Kia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia Motors va investi aproximativ 2 miliarde de lire sterline (2,3 miliarde de euro) in efortul sau de a face o Europa mai verde. Compania va lansa o serie de modele care ar reduce consumul total de combustibil din gama actuala.

    Producatorul sud-coreean a adaugat ca in planurile sale ecologice intra si cel de a deveni unul dintre cei patru producatori mondiale de vehicule cu un nivel scazut de emisii pana in 2012, potrivit theautochannel.com.

    "Hyundai-Kia Automotive Group este determinata sa aduca preturi accesibile si o tehnologie verde mai usor de folosit pentru consumatorii europeni. Introducerea modelului cee'd ISG si a altor tehnologii ecologice arata clar ca avem o pozitie ferma cu privire la planurile noastre pentru un viitor verde", a declarat Yung Kim, Presedinte al Kia Motors Europe.

    "Ne asteptam ca cererea pentru vehciule cu un nivel de emisii scazut sa creasca pe piata mondiala, in timp ce se iese din actuala recesiune si suntem hotarati sa fim gata de a face fata acestei cereri." a adaugat oficialul.

    Kia va introduce mai multe vehicule hibrid, precum si modele eficiente, in urmatorii doi ani. In plus, compania va pregati de asemenea, debutul unor hibrizi plug-in care se aseapta sa fie comercializati la nivel global.

    "Avem deja una dintre cele mai ecologice uzine la Zilina, in Slovacia iar in Coreea avem cel mai dedicat centru de cercetare si dezvoltare la Mabuk. Alaturi de investitii in tehnologie, compania a anuntat de asemenea, o crestere a numarului de ingineri R&D si investitii specifice in dezvoltarea tehnologiei de celule de combustibil pentru productia eficienta din punct de vedere al costurilor", a mai adaugat Yung Kim.

    Vizualizari: 1249