rss

Kia Motors America a prezentat Soul Ignition

  1. 04/01/2010
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: ignition, Kia, Soul, Sua
    Vezi toate fotografiile (4)

    Kia Motors America a dezvaluit Soul Ignition, a doua din cele patru editii speciale programate sa intre in reprezentantele din SUA. Intitulat dupa culoarea sa exclusiva exterioara, Kia Soul Ignition detine o lista bogata de optiuni disponibile pentru personalizarea vehiculului urban.

    Oferind economie de combustibil si caracteristici de siguranta in numar mare, a doua editie speciala beneficiaza de un exterior de culoare portocalie, jante de aliaj de culoare inchisa de 18 inch, Aero Kit cu spoiler spate, plus capac de combustibil din aliaj.

    "Soul continua sa demonstreze versatilitatea si abilitatea sa de a evolua", a declarat Michael Sprague, vicepresedinte de marketing Kia. " Soul Ignition ofera consumatorilor un alt mod de a-si exprima individualitatea, ambalat cu aceeasi valoare, siguranta si tehnologie ca elemntele standard."

    Soul Ignition se bazeaza pe modelul Soul Kia + si dispune de un pachet special audio, cablu de conectare iPod, guri de aerisire Fender si faruri de ceata.

    Pretul de baza pentru noul model special porneste de la 17.500 dolari, avand disponibila o transmisie manuala cu cinci trepte.

    Vizualizari: 1405