rss

Kia va lansa Soul facelift in 2013

  1. 31/07/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: facelift, Kia, Soul
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia va lansa noul Soul facelift anul viitor. Modelul coreean va fi vizibil modificat, urmand a primi inclusiv noua grila Tiger Nose.

    Kia Soul va primi anul viitor un facelift serios, in urma caruia autoturismul va fi aliniat la noua filosofie de design a casei auto, regasita pe modele precum Cee'd, Rio si Picanto. Asadar, printre noutati se vor numara o noua grila fata, blocuri optice redesenate si alte modificari de natura estetica.

    In ceea ce priveste habitaclul, nu exista inca informatii, insa este de asteptat ca producatorul auto sa propune noi materiale pentru tapiterii, de o calitate superioara. Totodata, gama de motorizari ar putea fi imbunatatita pentru un consum mai bun si emisii de noxe reduse.

    Kia Soul a facut obiectul unui facelift subtil in 2011, motiv pentru care modelul va veni acum cu schimbari importante. Constructorul auto planuieste sa livreze 450.000 de unitati in 2013 la nivel mondial.

    Pe piaţa din SUA, Soul este cel de-al doilea model ca popularitate pentru marca din Coreea de Sud, faceliftul fiind o buna oportunitate de a aduce un numar mai mare de clienti sud-coreenilor

    Vizualizari: 1564