rss

Kia Soul nu va avea o varianta cabrio

  1. 27/08/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: cee'd, Kia, Soul, Soul'ster
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noua Kia Soul nu va fi oferita si intr-o varianta cabriolet, a dezvaluit Michael Choo, seful departamentului de relatii publice al brandului coreean. Totodata, constructorul auto pregateste o versiune de inalta performanta a modelului cee'd.

    Kia nu planuieste sa imbogateasca oferta Soul cu o varianta decapotabila, desi o astfel de propunere s-a aflat la un moment dat pe lista de planuri a producatorului auto. "Soul Convertible se afla printre planurile noastre de dezvoltare, insa intentia de a o produce nu s-a transformat in realitate", a declarat Michael Choo, seful departamentului de relatii publice al brandului coreean, pentru publicatia Car and Driver.

    Aceste declaratii vin sa infirme documentul oficial aparut in luna februarie, conform caruia lansarea unei variante cabrio era iminenta. Modelul ar fi urmat sa preia elementele stilistice ale conceptului Soul'ster, prototip lansat in urma cu trei ani.

    Totodata, Choo a dezvaluit ca intentioneazaa sa lanseze o versiune de inalte performanta a modelului cee'd. Autoturismul va fi lansat in Europa in decursul anului viitor si va duce batalii cu rivali precum Volkswagen Golf GTI. Kia cee'd turbo va fi pusa in miscare de un motor de cel putin 22 Cai Putere si va beneficia de un kit aerodinamic specific.



    Vizualizari: 1353