rss

Oficial: Kia a dezvaluit noul Sorento facelift

  1. 08/10/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: facelift, Kia, Sorento
    Vezi toate fotografiile (16)

    Kia a dezvaluit primele imagini si informatii oficiale cu noul Sorento facelift. Modelul coreenilor propune linii reimprospatate, solutii de propulsie eficiente si un punctaj maxim de cinci stele la testele de siguranta EuroNCAP.

    Preferand sa amane momentul lansarii in defavoarea Salonului Auto de la Paris, Kia a decis intr-un final sa publice prima galerie foto oficiala, precum si primele informatii ale noului Sorento facelift.

    In  urma operatiunii de restilizare, SUV-ul a primit o fata noua, in timp ce dimensiunile au ramas neschimbate (4685 mm lungime si 1855 mm latime ). De cealalta parte, pentru a reduce centrul de greutate si a optimiza tinuta de drum, constructorul auto a coborat garda la sol cu un centimetru. Acum, rigiditatea torsionala este mai mare cu 18%.

    Blocurile optice fata au fost remodelate, modelul beneficiind si de un spoiler vopsit in culoarea caroseriei. Printre noutati se numara si jantele si luminile de zi cu tehnologie LED. In partea posterioara, modificarile se repeta.

    Punctat de EuroNCAP cu maximul de cinci stele, Kia Sorento facelift dispune de  noi elemente de deformare controlata a caroseriei, airbaguri frontale, laterale si cortina in standard, sistem de control al stabilitatii (ESC), asistenta la coborarea in panta (DBC) si multe altele.

    Autoturismul este pus in miscare de o unitate CRDi cu o capacitate de 2.2 litri, revizuita, ce promite un consum de 5,5 litri la suta de kilometri, atunci cand este cuplat cu transmisia automata, si numai 4,9 litri la suta de kilometri, cand motorul este combinat cu o cutie manuala.

    Motorul livreaza 195 Cai Putere si un cuplu motor de 422 de Nm, disponibil de la 1800 de rotatii pe minut. Sprintul de la 0 la 100 km/h este efectuat in 9,4 secunde, iar viteza maxima este de 189 km/h.

    Vizualizari: 3990
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »