rss

Kia Sorento facelift va debuta la Paris

  1. 18/06/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: facelift, Kia, Sorento
    Vezi toate fotografiile (3)

    Kia va lansa la Salonul Auto de la Paris noul Sorento facelift, model ce a beneficiat de o serie de modificari evidente, atat la nivel estetic, cat si din punct de vedere mecanic. Debutul comercial va avea loc pana la finele acestui an.

    Constructorul auto a revizuit simtitor modelul Sorento in cadrul unei operatiuni de facelift care a atins, printre altele, si platforma tehnica. Gama de motorizari a fost de asemenea revizuita, suspensia recalibrata, iar habitaclul reimprospatat.

    La exterior prezinta o noua bara protectie fata, blocuri optice cu tehnologie LED, o bara spate noua, precum si jante din aliaj de 19 inch, disponibile optional. Constructorul auto ofera SUV-ul cu facelift doar in versiunea cu sapte locuri, pasagerii putandu-se bucura de o interfata multimedia de sapte inch, parte integranta a unei consule redesenate.

    La capitolul motorizari, Kia Sorento pastreaza unitatea CRDi de 2.2 litri, existand totodata posibilitatea de a primi si un motor turbo pe benzina din gama Hyundai Santa Fe. Totodata, masa a fost redusa cu 100 de kilograme.

    Noul model cu facelift va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris, care va avea loc in  luna septembrie. Initial, SUV-ul va debuta in aceeasi luni pe piata din Coreea de Sud, in timp ce clientii europeni vor fi nevoiti sa astepte pana la sfarsitul anului.

    Vizualizari: 1359