rss

Kia Sorento facelift, disponibila in Romania de la 25.363 euro

  1. 30/01/2013
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: facelift, Kia, Sorento
    Vezi toate fotografiile (15)

    Noua Kia Sorento facelift este propusa pe piata din Romania la un pret de pornire de 25.363 de euro. Pe frontul diesel, SUV-ul are un tarif de baza de 27.243 de euro.

    Kia lanseaza pe piata din Romana versiunea imbunatatita a modelului Sorento. SUV-ul poate fi comandat incepand de la 25.363 de euro, pentru versiunea entry-level pe benzina, de 2.4 litri GDI, capabila sa dezvolte 192 de cai putere si 242 de Nm.

    Lista dotarilor standard cuprinde dotari precum: transmisie manuala, tractiune fata, jante de 17 inch din aliaj, ABS, radio CD cu MP3, servodirectie, airbaguri frontale, laterale si cortina cu senzor de anticipare a rasturnarii, lampi de pozitie si lumini diurne de tip LED, sistemul Vehicle Stability Management (VSM), geamuri electrice fata, asistent la pornirea din panta, sistem de sunet cu conexiuni AUX si USB, detalii cromate pentru mânerele usilor si oglinzi exterioare electrice.

    Clientii care prefera dieselul sunt nevoiti sa scoata din buzunar cel putin 27.243 de euro, tarif valabil pentru versiunea echipata cu un CRDI de 2,0 litri, oferita tot cu transmisie manuala si tractiune fata in echiparea standardn

    In ceea ce priveste faceliftul, noul Sorento se lauda cu un set de blocuri optice restilizate, un spoiler in nuanta caroseriei, un set nou de jante si lumini LED de zi.

    Vizualizari: 2929