rss

Noul Kia Sorento a luat 5 stele la testele Euro NCAP

  1. 26/08/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Kia, Sorento
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Kia Sorento a obtinut 5 stele la ultimele teste Euro NCAP. Punctajul obtinut,cu scoruri de 87% la protectia ocupantilor adulti, 84% la protectia copiilor si 71% la echipamentele de siguranta, plaseaza acest model Kia printre cele mai sigure SUV-uri medii.  

     “Ultimul rezultat obtinut la testele Euro NCAP este inca un succes important pentru Kia. Este al treilea rezultat de 5 stele obtinut de un model nou. Acesta continua in mod fericit seria deschisa de Kia cee’d in 2007si continuata de Kia SOUL la inceputul acestui an. Noul Sorento a fost creat pentru a implini si chiar a depasi asteptarile clientilor nostri din toata lumea in toate aspectele – inclusiv siguranta.”, a declarat Benny Oeyen, Marketing Director, Kia Motors Europe.

    “Specialistii in sisteme de siguranta de la centrul de cercetare si dezvoltare de la Namyang - Korea au proiectat noul SUV Sorento pentru a asigura cele mai inalte niveluri de protectie pentru ocupanti in scenarii de accident reale. Inginerii au prezis ca Sorento va obtine atat 5 stele la testele Euro NCAP, cat si la testele NHTSA din SUA.  Acum, acest rezultat obinut la Euro NCAP confirma progresul facut de Kia cu acest nou SUV”, a adaugat Oeyen.

    Vizualizari: 1431
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »