rss

Kia Rio Facelift: primele fotografii au aparut pe Internet

  1. 13/10/2009
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: Kia, Kia Cee'd, kia pride, Kia rio, rio facelift
    Vezi toate fotografiile (3)

    Aflat pe piata de peste patru ani, modelul Kia Rio a suferit in acest an o operatie de restilizare care marcheaza jumatatea ciclului de viata. Noua versiune a modelului va fi lansata oficial pe piata europeana in aceasta toamna.

    Designul partii frontale a fost complet revizuit si se inscrie in noua tendinta Kia pe care o regasim si la Kia Cee'd facelift. Farurile si proiectoarele de ceata au fost redesenate, spoilerul este si el nou si integreaza acum prize de aer mai largi, in timp ce grila radiatorului a primit un nou aspect, in aceeasi nota ca la Cee'd si monovolumul compact Venga.

    Modificarile aduse exteriorului sunt completate la interior de o serie de imbunatatiri, cum ar fi o noua plansa de bord, o consola centrala cu functii noi, volan cu patru spite si ceasuri de bord redesenate, un sistem audio cu comenzi revizuite si conectivitate Bluetooth.

    Cunoscut in Coreea de Sud si sub numele de Pride, noul Kia Rio a primit un indicator de schimbare optima a treptelor de viteza pentru obtinerea unui consum cat mai mic de carburant si directie asistata electric.

    Gama de motorizari cuprinde doua propulsoare in 4 cilindri, una pe benzina de 1,4 litri si 97 CP si una diesel de 1,5 litri si 110 CP, care se regaseste si pe modelul Cee'd.

    Pretul pentru Kia Rio Facelift este de 11.790 de euro in varianta pe benzina si echiparea Motion si de 13.490 de euro in versiunea diesel si acelasi nivel de echipare.

    Vizualizari: 1424