rss

Noul Kia C'eed, disponibil in Romania incepand de la 14.856 euro cu TVA

  1. 12/07/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: c'eed, Kia
    Vezi toate fotografiile (7)

    Noul Kia C'eed poate fi acum comandat pe piata din Romania, modelul fiind disponibil la un pret de pornire de 14.856 de euro cu TVA inclus sau 11.326 euro cu TVA, prin programul Rabla.

    Importatorul Kia pe piata din Romania a anuntat preturile de comercializare ale noului C'eed. Tarifele pleaca de la 14.856 de euro cu TVA inclus pentru  versiunea 1.4 GSL Best. Cea mai accesibila versiune diesel a modelului Cee'd costa 16.771 euro cu TVA inclus, pentru nivelul de echipat Best si motorizarea 1.4 DSL. Varful de gama este asigurat de un 1.6 GSL cu nivelul de echipare City, care ajunge la un pret de catalog de 19.701 euro cu TVA.  

    Kia ofera in standard tehnologii precum: computer de bord, ABS, ESC+VMS+HAC, servodirectie, comenzi pe volan, airbaguri fata sofer si pasager, airbaguri laterale tip cortina, Radio-CD cu MP3+USB+AUX+mufa iPOD, aer conditionat cu reglare manuala, torpedou cu sistem de racire+compresor extern, proiectoare de ceata, aparatori de noroi, imobilizator, oglinzi electrice si altele.

    Nivelul de echipare Star pluseaza cu parasolare cu iluminare, buzunare pe spatarele scaunelor din fata, sistem de climatizare cu reglare automata si pachetele Comfort, Style si Asistenta sofer. Nivelul de echipare City ofera jante din aliaj de 16 inch, lumini de zi cu LED-uri, conexiune Bluetooth si mai multe accesorii.

    Noul Cee’d va fi oferit in compania a doua motorizari pe benzina (1.4 MPI, 1.6 GDI) si a doua diesel (1.4 WGT,1.6 VGT), cu o paleta de puteri cuprinsa intre 90 si 135 CP. Dintre acestea se remarca motorul de 1.6 litri Gamma GDI de 135 CP, care a fost numit unul din cele mai bune 10 motoare din lume in cadrul competitiei "Ward's 10 Best Engines".

    Noua generatie Kia Cee'd beneficiaza de o platforma noua, modelul fiind prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva. Aceasta este mai lunga si mai scunda comparativ cu prima generatie Cee'd si are un coeficient aerodinamic de 0.30.

    Vizualizari: 1959