rss

Kia a demarat productia noului Cee'd SW

  1. 23/08/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: c'eed, Kia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia a inceput productia noii generatii Cee'd SW la uzina din Zilina, Slovacia. Modelul a fost prezentat in premiera in aceasta primavara, la Geneva, si va fi in curand insotit de noul Pro_cee'd.

    Noua generatie Kia Cee'd SW a intrat in productia la fabrica constructorului auto din Slovacia, acesta fiind al doilea nou model produs la Zilina, anunta Kia. La inceputului anului viitor  va fi produs aici si noul Pro_cee'd. Odata cu introducerea in producţie a lui Cee'd SW, uzina de la Zilina va avea o cifra de productie de 285.000 unitatu in 2012.  

    Cea de-a doua generaţia a lui Cee'd vine cu o platforma modificata simtitor de inginerii Kia, aceasta fiind mai lunga si mai scurta. In urma schimbarilor aduse, coeficientul aerodinamic a ajuns la 0.30, portbagajul dispune de un volum mai mare de incarcare, iar interiorul este mai generos.

    Autoturismul beneficiaza de o suspensie fata MacPherson si o suspensie spate Multi-link, in timp ce sistemul de direcţie a fost proiectat de la zero.

    Noul Kia Cee’d station wagon va fi disponibil cu unitatile pe benzina 1.4 MPI (100 CP) si 1.6 GDI (135 CP). Pe frontul diesel vor fi oferite propulsoarele 1.4 WGT (90 CP) si 1.6 WGT, declinat in doua versiuni de putere: 110 si 128 cai.

    Vizualizari: 1812