rss

AutoItalia Group: Jeep revine in Romania

  1. 29/09/2011
  2. Categoria: Jeep
  3. Tags: Compass, Grand Cherokee, Jeep, Wrangler
    Vezi toate fotografiile (8)

    Incepand din aceasta toamna modelele Jeep se vor regasi la reprezentantele AutoItalia Group. Ca reprezentant oficial al marcii in Romania, AutoItalia Group va asigura, in acelasi timp, servicii post-vanzare atat pentru noile modele cat si pentru cele existente deja pe piata.

    Oferta brandului american include modele precum Jeep Compass, Jeep Grand Cherokee, Jeep Wrangler si Jeep Wrangler Unlimited.

    Preturile pornesc de la 25.950 euro, cu TVA inclus, pentru modelul Jeep Compass. Acesta este echipat cu noul motor de 2.2 litri turbo diesel, in doua varianta de putere: de 136 si 163 CP de 163 CP. Autoturismul beneficiaza de sistemul de tractiune integrala Freedom Drive I, dar si de noi mecanisme de directie si suspensie. In premiera in Europa, acum este disponibila si transmisia 4x2. Versiunile de echipare sunt Sport si Limited.

    Noul Grand Cherokee poate fi achizitionat incepand de la 43.000 Euro cu TVA. Modelul a fost in totalitate regandit pentru piata europeana si vine echipat cu sistemul de suspensie pneumatic Quadra Lift si controlul tractiunii Select Terrain, cu cinci setari, pentru a garanta performanta on si off road: Auto, Sand/Mud, Sport, Snow si Rock.

    Autoturismul este oferit cu noul turbo diesel V6 3.0 litri si tehnologie Multijet II, dezvoltat recent de Fiat Powertrain. Propulsorul dezvolta 241 CP si respectiv 190 CP, iar nivelurile de echipare sunt Laredo, Limited si Overland

    Jeep Wrangler si Jeep Wrangler Unlimited vin cu un interior imbunatatit, cu materiale de calitate superioara si o mai buna ergonomie. Este pus in miscare de noul motor turbo diesel 2.8 litri de 200 CP si dispune de sistemul Start&Stop.

    Capacitatile off road sunt intarite de sistemele 4x4 Command Trac si Rock Trac, garantate de existenta diferentialelor blocante fata/spate. Cele trei configuratii disponibile sunt Sport, Sahara si Rubicon iar pretul porneste de la 31.500 Euro cu TVA.

    Vizualizari: 2946