rss

Noua gama Jaguar 2015 va fi prezentata in cadrul Salonului Auto de la Geneva

  1. 27/02/2014
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noile modele din gama Jaguar vor fi prezentate in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Gama include si o noutate absoluta, editia XF R-Sport, in variantele Sedan si Sportbrake.

     “XF R-Sport orienteaza experienta unica de a fi posesor al unui Jaguar catre un cu totul alt segment de clienti. Antreprenorii si managerii de flote vor putea experimenta designul seducator al modelelor “R” de inalta performanta, beneficiind, in acelasi timp, de emisii CO2 scazute si de un consum redus de combustibil. Pe scurt, XF 2015 duce performanta inteligenta la un nivel superior”, declara Steven De Ploey, Jaguar Global Brand Director.

    Jaguar XF R-Sport, in variantele de caroserie Sedan si Sportbrake, sunt primele modele produse sub noua sigla R-Sport, reprezentand o combinatie imbatabila intre eleganta si eficienţa. Modelele ofera un ajutor real in reducerea taxelor pentru soferi si manageri de flote, pastrand, in acelasi timp, atributele de lux si rafinament asociate deja gamei XF.  

    XF R-Sport, in varianta limuzina, este dotat cu un motorul de 2.2 litri, in 4 cilindri, ce dezvolta 163CP, şi este oferit in combinatie cu sistemul inteligent Start-Stop si o cutie de viteze automata cu 8 trepte, cu functie Quickshift, permitand modelului XF R-Sport sa atinga un nivel ridicat de performanta si atractie pentru sofer, ca orice model Jaguar. Accelereaza de la 0-100 Km/h in 10.5 secunde si atinge o viteza maxima de 209 Km/h.

    O imbunatatire foarte importanta o reprezinta, de asemenea, reducerea emisiilor de CO2 cu 6g/km comparativ cu modelul Jaguar XF 2013, ajungand astfel la 129g/km. Adaugand un consum de combustibil mult redus si toate avantajele specifice marcii Jaguar, XF R-Sport devine astfel o oferta interesanta pentru companiile care detin flote de masini.

    XFR-S Sportbrake reprezinta primul model break sport de inalta performanta produs de Jaguar. Masina ofera nivelul de performanta si putere deja recunoscut al limuzinei, adaugand un caracter versatil. Este dotat cu un motor V8 5.0 litri Supraalimentat, ce dispune de 550CP. Accelereaza de la 0-100km/h in 4.8 secunde si atinge o viteza maxima de 300km/h, limitata electronic.

    Design
    Lansat in anul 2008, Jaguar XF a oferit modelului de limuzina sport un profil coupe si a fost aclamat la nivel mondial pentru combinatia sa seducatoare de dinamism, performanta, calitate, design si lux. O limuzina avand la baza forta unei sportive Jaguar, modelul XF a fost distins cu premii si a castigat admiratori in toata lumea pentru capacitatea sa dinamica si designul exterior dramatic.

    O serie de noi detalii de design interior si exterior ofera modelului XF R-Sport o tinuta indrazneata pe sosea, dublata de un interior rafinat si versatil. Acesta este prevazut cu elemente din piele neagra, tapiterie de scaune din piele intoarsa, avand cusatura contrastanta Dove si, optional, Red sau Tan. Finisajul este completat de ornamente din lemn in culori Dark Oak, Piano Black sau Carbon Fibre. Capacele de oglinzi negru lucios sunt standard pentru XF R-Sport, iar un pachet extins Black este, de asemenea, disponibil, pentru o prezenta remarcabila pe sosea.  

    Modelul Jaguar XF R-Sport va fi disponibil in Romania incepand cu a doua jumatate a acestui an.


    Vizualizari: 3516