rss

Jaguar pregateste un SUV si un sedan de mici dimensiuni

  1. 05/10/2012
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: F-type, Jaguar, SUV
    Vezi toate fotografiile (1)

    Jaguar continua sa isi extinda gama de modele, casa auto britanica luand in calcul lansarea unui SUV si unui sedan premium de mici dimensiuni. Cele doua modele ar putea ajunge pe piata in viitorul apropiat.

    Urmarind evolutia SUV-urilor si a berlinelor, Jaguar face momentan rabat de la sportivitate, fara a se indeparta de conceptul care i-a consacrat, pentru a-si imbogati oferta cu un SUV si un sedan de dimensiuni mici. Astfel, britanicii spera sa castige o cota de piata tot mai mare.

    Noua directie a fost deja anuntata de F-Type, cu care producatorul auto planuieste sa convinga publicul. Astfel, Jaguar preia politica de expansiune a celor de la Porsche, care a alaturat celebrolor sportive modele precum Cayenne si Panamera.

    Referitor la planurile sale, Jaguar a tinut sa precizeze ca "indiferent de ceea ce se va intampla, constructorul auto nu va renunta la cei trei stalpi de rezistenta ai brandului: inovatie, design si performanta". In privinta celor doua modele, casa auto nu a oferit detalii.

    Vizualizari: 2134