rss

Jaguar pregateste un model entry-level

  1. 08/11/2011
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar, Sedan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Jaguar lucreaza in prezent la dezvoltarea unui sedan de mici dimensiuni cu tractiune fata. Modelul va juca un rol important pe pietele din China si India, precum si in Statele Unite.

    Potrivit Autocar, care citeaza surse din India, baby-Jaguar va fi lansat pe piata in anul 2015 si ar putea fi construit in Marea Britanie sau India. Masina va masura aproximativ 4,5 metri in lungime si va fi echipata cu noile motorizari Jaguar Land Rover, cu trei cilindri si 1,5 litri sau cu patru cilindri, de 1,8 si 2,0 litri turbo pe benzina si diesel.

    Puterea va fi transmisa prin intermediul unor cutii de viteze automate de ultime generatie, cu opt si noua trepte. Rivalii principali vor fi viitorul Audi A3 si Mercedes-Benz CLC, ambele prezentate recent sub forma de concept.

    Noua propunere Jaguar va fi un model de buget. Conform unor informatii preliminare, preturile vor porni de la 22.000 lire sterline (aproximativ 26.000 Euro). Mai mult decat atat, casa auto va dezvolta variatiuni pe aceeasi tema, inclusiv un coupe si chiar un roadster de mici dimensiuni.

    In ciuda reactiilor nu tocmai pozitive la adresa X-Type, Jaguar continua sa construiasca masini cu tractiune fata, fortat fiind si de viitoarele reglementari privind economia de combustibil, care vor intra in vigoare in Statele Unite din anul 2016.

    Viitorul model ar putea fi construit pe o varianta optimizata a noii platforme LR-MS, care sta la baza noului Range Rover Evoque.

    Vizualizari: 1553
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »