rss

Jaguar ataca Porsche Boxster

  1. 13/08/2012
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Boxster, F-type, Jaguar, Porsche
    Vezi toate fotografiile (1)

    Jaguar va aduce la Salonul Auto de la Paris o noua sportiva, care va intra in competitie cu Porsche Boxster. Varful de gama al viitorului cabriolet F-Type va fi pus in miscare de un motor de 510 Cai Putere.

    Jaguar F-Type, decapotabila sportiva cu care producatorul auto va ataca nume precum  Porsche Boxster, BMW Z4 si Mercedes-Benz SLK, va fi lansat oficial la Salonul Auto de la Paris, au confirmat britanicii.

    Modelul de serie, aflat pana in prezent sub camuflaj si prezentat la Festivalul de la Goodwood sub aceeasi "manta", va beneficia de o caroserie de aluminiu si va fi oferit in compania a trei motorizari: doua V6 si un V8.

    Asadar, oferta de propulsoare va include unitatea pe benzina V6 supraalimentata, de 3,0 litri, declinata in versiuni de putere de 340 si 380 cai, si motorul V8 de 5,0 litri supraalimentat, capabil sa livreze nu mai putin de 510 Cai Putere, acesta echipand varful de gama.

    Toate motorizarile vor fi echipate standard cu o transmisie automata sport cu opt viteze si vor dispune de tehnologie Start & Stop.

    Dupa debutul de la Paris, noul Jaguar F-Type va ajunge la clienti in prima parte a anului viitor. Modelul va fi disponibil, intr-o prima faza, exclusiv in versiune cabriolet, chiar daca prototipul care a stat la baza dezvoltarii sportivei de mici dimensiuni din Albion, C-X16, era un coupe.

    Vizualizari: 3428