rss

D-Max extrem: Arctic Trucks AT35 loveste din nou

  1. 24/08/2017
  2. Categoria: Isuzu
    Vezi toate fotografiile (8)

    Isuzu a anuntat introducerea noii generatii D-Max Arctic Trucks AT35, care va fi lansata oficial la 1 octombrie 2017.
    Noua generatie Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 este un pick-up proiectat pentru a performa in cele mai exigente conditii si este rezultatul unei colaborari tehnice stranse intre doi specialisti off-road si pick-up respectati.

    Fiecare model AT35 se bazeaza pe un automobil puternic si durabil D-Max, reproiectat de Arctic Trucks, o companie cu o istorie indelungata si renumita in Islanda si in Scandinavia, in calitate de creator de autovehicule 4x4 capabile sa preia rolul conducator in cele mai exigente conditii.

    Arctic Trucks AT35 se bazeaza pe noua generatie D-Max, echipata cu un nou motor 1.9 litri turbo diesel, care produce 164 CP si un cuplu de 360 ??Nm. Beneficii cheie includ o capacitate de remorcare de 3,5 tone si o sarcina utila de 1 tona, precum si respectarea standardelor Euro 6 fara AdBlue, care fac acest camion mai rafinat, mai silentios si mai economic decat modelul anterior D-Max.

    Isuzu D-Max Arctic Trucks va fi disponibil ca cabina dubla, cu o varianta de transmisie manuala sau automata. AT35 se bazeaza pe noua generatie Utah si va avea urmatorul echipament: sistem de pornire si apasare fara cheie, touchscreen color multifunctional de 7 ", radio DAB, sistem Apple CarPlay si Android Audio, navigatie prin satelit si o antena aripa de rechin. Rotile negre vor fi montate ca standard, iar rotile argintii sunt disponibile ca optiune.

    In plus fata de upgrade-urile de mai sus, au fost facute si alte upgrade-uri exclusive Arctic Trucks pentru a se distinge de restul gamei, cum ar fi geamurile colorate, clapeta pentru hayon, trusa de brodat marca Arctic Trucks, covorase, panouri de usa.

    D-Max Arctic Trucks AT35 va fi disponibil in; Splash alb, negru cosmic, gri obsidian, rosu venetian, verde tundra, argint de titan si albastru Nautilus. Arctic Trucks AT35 Double Cab cu cutie automat sau cutie manuala va fi disponibil la pretul aproximativ de 60792 euro pe piata Regatului Unit.


    Vizualizari: 1860