rss

Infiniti va prezenta la Geneva noul concept Emerg-E

  1. 27/02/2012
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Emerg-E, Concept, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (12)

    Infiniti va lansa la Salonul Auto de la Geneva un concept inedit denumit Emerg-E. Prototipul anunta un supercar cu veleitati eco si performante notabile.

    La numai putin timp inainte debutul oficial, au aparut pe Internet primele fotografii oficiale cu noul Infiniti Emerg-E. Conceptul este un coupe cu doua locuri, ce impresioneaza prin designul agresiv si liniile alunecoase.

    Desi nu au fost facute publice detaliile privind performantele mecanice, Infiniti promite experiente cu adevarat notabile. Singurele cunoscute in aceasta ecuatie sunt cele doua unitati care asigura propulsia.

    Sistemul este compus dintr-o unitate electrica, ajutata de un motor termic de 1.2 litri amplasat central, care are rolul de a extinde autonomia. Asadar, supercarul nipon va oferi performante impresionante, fara a emite un gram de CO2.

    Constructorul auto si-a anuntat creatia in urma cu cateva luni, ultima imagine teaser fiind dezvaluita la inceputul lui februarie. Lansarea oficiala va avea loc in luna martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.


    Vizualizari: 1742