rss

Ce aduce Infiniti la Frankfurt

  1. 30/08/2011
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: etherea, ex, FX, g, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Infiniti a pregatit o suita de noutati pentru Salonul Auto de la Frankfurt, printre care se numara conceptul Etherea, hibridul M35h si modelele G, EX si FX. Tot atunci vor fi prezentate cele sase lucrari semifinaliste din cadrul primei teme a Concursului de Arta Digitala Infiniti.

    Prototipul Etherea, prezentat pentru prima data la Geneva, anunta un nou compact de lux, care s-ar putea transforma intr-un model entry-level gandit pentru tinerii cumparatori. Desi a fost anuntata propulsia hibrida, constructorul auto nu  oferit informatii suplimentare privind puterea si performantele conceptului. Pe piata va purta batalii cu nume sonore precum BMW Seria 1, Audi A3 si Lexus CT200h.

    Prezentat la Frankfurt la numai cateva zile dupa inceperea vanzarilor in Europa, M35h este cel mai nou model Infiniti. Este primul model hibrid si totodata cel mai rapid si cel mai ecologic model al marcii. Sistemul hibrid produce 364 CP (268 kW), in timp ce emisiile de CO2 sunt de numai 162 g/km.

    Standul Infiniti va mai gazdui noile G37 Coupe, G37 Sedan si G37 Cabrio, toate echipate cu un motor V6 pe benzina.

    EX este disponibil acum si cu motorizarea V6 diesel pe langa motorul V6 pe benzina, iar FX vine cu trei tipuri de motoare diesel sau benzina, patru versiuni de echipare, echipamente si dispozitive de siguranta de cinci stele printre care se numara si sistemul de prevenire a depasirii benzii.

    Vizualizari: 1665