rss

Noul Hyundai Genesis Coupe, primele imagini

  1. 11/11/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Genesis coupe, Hyundai
    Vezi toate fotografiile (5)

    Hyundai a publicat pe Facebook primele imagini oficiale cu noul Genesis Coupe. Modelul va debuta in ianuarie anul viitor, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit.

    Dupa cum era de asteptat, coupe-ul a fost aliniat la noua directie de design a gamei constructorului coreean. Astfel, se poate observa influenta recent lansatului Veloster, in special in partea din fata, dominata de o grila mare hexagonala.

    Blocurile optice au fost redesenate, iar prizele de aer de asemenea. Posteriorul ne dezvaluie noi blocuri optice si o bara de protectie noua.

    Hyundai ar putea oferi o gama de motorizari formata din unitatile pe benzina de 2,0 si 3,8 litri V6. Propulsorul V6 ar putea veni intr-o versiune imbunatatita, de 335 Cai Putere, cuplata la o transmisie automata cu opt rapoarte.

    Cu aceasta configuratie, modelul va rivaliza cu Nissan 370Z si Infiniti G37. Noul Genesis Coupe va fi lansat piata locala din Coreea pe 12 noiembrie, iar pe plan international va debuta in luna ianuarie 2012, in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

    Vizualizari: 1597