rss

Hyundai va dona zece clinici mobile catre tarile africane

  1. 13/07/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai va dona anul acesta zece clinici mobile catre tarile africane in cadrul campaniei de Responsabilitate Sociala Corporatista (CSR) "Moving the World Together" („Miscand lumea impreuna”), care are ca scop dezvoltarea unei societati mai bune. Clinicile mobile vor oferi servicii medicale de baza populatiei sarace si din comunitatile izolate din Africa.
     
    Pentru a face fata drumurilor de acces din zonele izolate ale tarilor africane, clinicile mobile au fost dezvoltate pe vehicule Hyundai cu tractiune 4x4 (HD120, sasiu GVW 12,520kg). Vehiculele au suspensii cu perna de aer pentru a proteja echipamentul medical fragil, ce este operat exclusiv prin propria energie furnizata.

    Incepand cu Etiopia, un total de 10 clinici mobile vor fi donate anul acesta catre cinci tari africane (Etiopia, Republica Democrata Congo, Nigeria, Ghana si Rwanda). Fiecare stat va primi cate doua clinici mobile – una dotata pentru medicina interna si o clinica de investigatii cu aparate digitale cu raze X.
     
    Initiativa s-a concretizat deja la Addis Ababa, capitala Etiopiei, prin incredintarea a doua clinici mobile complet dotate de catre Hyundai ministerului sanatatii etiopian.

    Acestea sunt total autonome si sunt dotate cu aparatura digitala cu raze-X si sisteme de diagnostic. Clinicile de medicina interna sunt echipate cu cel mai recent instrumentar medical, precum aparatul EKG (electrocardiograma) digital cu ultrasunete portabil, si pot furniza examene medicale de baza, precum diagnosticul malariei, si, in plus, vor distribui si  medicamente.            

    Vizualizari: 1668