rss

Hyundai i40, premiat la EuroCarBody Golden Awards 2011

  1. 27/10/2011
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Hyundai, i40
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai i40 a primit premiul EuroCarBody Golden Award, devansand rivali precum Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Nissan, Opel, Land Rover si Volkswagen.

    i40 a fost ales in urma voturilor a peste 500 de persoane, inclusiv experti din industria auto mondiala. Premiile premiile EuroCarBody au fost organizate de Automotive Circle International – o asociatie compusa din furnizori si producatori din industria auto.

    La castigarea premiului au contribuit atat vehiculul per ansamblu, cat si valorificarea materialelor folosite si eficienta procesului de productie, care a obtinut un scor de 37,98 puncte dintr-un maxim de 50 puncte posibile.

    Pe locul doi s-a situat Audi A6, cu 35,86 puncte, iar pe pozitia a treia s-a clasat modelul Mercedes B-Class care a obtinut 34,66 puncte.

    Utilizarea otelului cu rezistenta crescuta, impreuna cu puncte de legatura imbunatatite ale structurii, confera sasiului o eficienta sporita in absortia energiei provenite din impact, fapt care sporeste siguranta pasagerilor in cazul unui accident.

    Disponibil in variantele de caroserie wagon si sedan, noul i40 a primit de curand un calificativul maxim de cinci stele in cadrul testelor de impact Euro NCAP. Modelul a fost proiectat si dezvoltat in Europa, special pentru piata europeana.
     

    Vizualizari: 1724