rss

Hyundai i-oniq, prima imagine oficiala

  1. 01/03/2012
  2. Categoria: Hyundai
  3. Tags: Concept, Hyundai, i-oniq
    Vezi toate fotografiile (1)

    Hyundai a publicat prima imagine oficiala cu noul prototip i-oniq. Modelul va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva si purtatorul noii filosofii de design "Fluidic Sculpture".

    Conceptul este un sedan sportiv cu patru locuri, care beneficiaza de propulsie electrica, cu autonomie extinsa. Cu o lungime de 4,4 metri, noul Hyundai i-oniq este pus in miscare de o unitate electrica, ce dezvolta 109 Cai Putere.

    Autoturismul este echipat cu baterii litiu-ion, care asigura o autonomie de aproximativ 120 de kilometri. In ajutorul propulsorului cu zero emisii sare un motor cu combustie interna de 1,0 litri, in trei cilindri, care permite automobilului sa parcurca pana la 700 de kilometri, cu emisii de numai 45 grame/kilometru.

    Citeste si Hyundai lanseaza noul i30 wagon la Geneva

    Prototipul a fost proiectat la Centrul European de Cercetare si Dezvoltare Hyundai din Rüsselsheim si este primul exemplu concret al directiei de stil "Fluidic Sculpture". Conceptul prezinta atat noua filosofie de design, cat si viitoarele tehnologii, ce se vor regasi in gama casei auto.




    Vizualizari: 1752
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »